tiistai 11. helmikuuta 2014

Diagnoosi: sisustuskärpäsen aiheuttama kuume !


Taloprojektissamme on meneillään suvantovaihde byrokraattisella tasolla. Odottelemme kaupungilta elonmerkkejä ja vihreää valoa (toivottavasti) meidän asemapiirrokselle, jotta pääsisimme allekirjoittamaan tontista vuokrasopimuksen Kouvolan kaupungin kanssa. Jouduimme ensimmäisestä asemapiirrosversiosta poiketen hieman (40 cm) kaventamaan autotallirakennusta sekä siirtämään taloa pohjoissuuntaan, koska talon eteläpääty meni reippaat pari metriä ns. suojavyöhykkeen puolelle. Eli tonttimme eteläpääty on kokonaan suoja-aluetta (15 m  tontin etelärajasta sisäänpäin).Tämän alueen sisäpuolelle ei saa rakentaa mitään rakennuksia (istutuksia saa toki laittaa). Tällä alueella säilytetään puusto sekä maaperä niin luonnollisena kuin mahdollista. Ehkäpä jotain aitaa joskus virittelee ... Korjatussa asemapiirroksessa ylitystä on enää n. 68 cm ;), joka kuulemma on sallituissa rajoissa (alle 1 m pitäisi olla ok), mutta mutta ... odotellaan nyt virallista tietoa ennen kun asiasta enempää "huudellaan". ;) 

Eli, sillä välin kun byrokratian rattaat pyörii niin mikäpä on parempaa ajanvietettä kun sisustaminen ! Työkaluina netti erilaisine sisustussivustoineen, sisustuslehdet sekä tulevan kotimme pohjapiirustus ja mittakaavaviivotin. Aika menee kun iltamissa kun tämä rouva uppoaa sisustamisen maailmaan ...

Meidän Koti -lehtien sivut on kippuralle asti selailtu ja netissä kuolattu kaikkien ihanien sisustusesineiden ja huonekalujen perään. Kevään ja kesän aikana pitää vielä laittaa lisää vanhoja huonekaluja myyntiin, jotta pääsen totetuttamaan uusia sisustusvisioita ! 
Niin ja mitenkähän sitä osaa / pystyy olla tilaamatta mitään "tuo on pakko saada" -huonekaluja jo valmiiksi. Melkoista tahtojen taistelua ... Vieläköhän vanhempiemme nurkkiin mahtuisi joitain uusia huonekaluja odottamaan tulevaa ... hmm ... ;) Jos saisi muutaman vanhan säilytyksessä olevan mööpelin myytyä ... Kehityskelpoinen idea !

Tässä muutamia vaihtoehtoja / ideoita "tuo on pakko saada" -mööpeleistä ja -tavaroista:


(Kuva: Jussiwihonen Oy -nettikauppa / www.wihonen.fi)


(Kuva: Jussiwihonen Oy -nettikauppa / www.wihonen.fi)


Aika magee käyttöidea vanhalle ikkunalle !
Vaikuttaisi aika simppeliltä toteuttaa omassakin "neppajymykerhossa". Löytyisiköhän kotikonnuilta ylimääräistä vanhaa ikkunaa vai pitäneekö irrottaa yksi ikkuna vanhempieni vanhasta varastorakennuksesta. ;)


(Kuva: Jussiwihonen Oy -nettikauppa / www.wihonen.fi)


Nämä säilytyslaatikot näen jo ihan selkeesti meidän poikien huoneissa, joko harmaana, valkoisena tai molempina. Settiin kuuluu kolme eri kokoista poksia. 


(Kuva: Jussiwihonen Oy -nettikauppa / www.wihonen.fi)


(Kuva: Jussiwihonen Oy -nettikauppa / www.wihonen.fi)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti