maanantai 13. lokakuuta 2014

Tasoittelua sisällä ja pihatöitä

Pintojen valmistumista

Kovasti odotetut pintatyöt ovat nyt vauhdissa, melkoisen jännää odottaa lopputulosta; miltä valitsemamme maalit, tapetit sekä laatat näyttävät omilla paikoillaan. Talomme alkaa vähitellen tuntumaan enemmän kodilta kuin rakennustyömaalta. 
Vielä hetken kun malttaa odottaa ... :)


Pesuhuoneen takaseinän tasoittelua.


Pesuhuoneen ja saunan lattia hiomisen jälkeen.


Porareikämittaus tehtiin  lattialle reipas viikko sitten, varmistukseksi betonin kuivumisesta.


Kurasyöpön ympäristö tasattiin lopulliseen korkoonsa.


Seinäpinnat tasattiin ennen maalausta.




Sitten oli pohjamaalin vuoro.

Laattojen valitsemisesta oli jo kulunut jonkin verran aikaa, joten oli jännittävää kurkata miltä valitsemamme laatat näyttivätkään nyt. Kokonaisuus näyttikin mukavan harmooniselta. Tällä viikolla pääsemme näkemään laattoja niiden lopullisilla paikoillaan. Porareikämittauksen tuloksetkin puoltavat jo sovittujen lattia-alojen laatoittamista.


Läjä laattoja.

Laattojen kantaminen sisälle olikin melkoinen urheilusuoritus hiekkarinnettä pitkin (portaat puuttuvat vielä pääoven sekä autotallin sivusta). Eipä siinä muu kuitenkaan auttanut kun laittaa mäkivaihde päälle ja tarttua toimeen. 



Piha loppullisen muokkaamisen jälkeen

Suuret muutokset eivät rajoitu kuitenkaan pelkästään sisätiloihin vaan myös piha on muuttunut huimasti. Tässä vähän kuvakollaasia lopputuloksesta. Ensi keväänä on tarkoitus aloittaa puuhastelut pihamaalla. Muutamaa heinäseiväslyhty -telinettä ja kukka-asetelmaa lukuunottamatta. ;) Eli lunta odotellessa.

Etupiha.
Portaat rakennetaan lähiaikoina talon pääovelle ja toiset autotallin sivuun.


Toista päätysivua levennettiin reippaalla metrillä.


Takapiha (ylätasanne).


Takapiha (keskitasanne).


Takapihan näkymiä alhaalta.

Nuo tasaiset alueet on tarkoitus laittaa nurmeksi. Pihasuunnittelijamme tehtäväksi jää keksiä istutukset pengerryksiin ja jonkinlaista kasvillisuutta (puita / pensaita --> helppohoitoisia !) tasanteille.




Syksyiset istutukset jo valmiina odottamassa perhe Hoo:ta uuteen kotiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti