keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Puuttuneet "palaset" - Välitilan laatat ja portaat

Juuri kun kerkesin edellisen postauksen julkaista niin positiivisena yllärinä seuraavana päivänä talolle ajellessa tuvasta löytyikin laatoittaja täydessä työn touhussa. Eli nyt kaikki laatat ovat paikallaan ja olemme lopputulokseen niin värien kuin työnjäljenkin suhteen äärimmäisen tyytyväisiä.

Erityistä kiitosta ansaitsee myös Omega Keittiöiden asennustyö ja se että meillä oli mahdollisuus käydä asentajan kanssa lävitse kaappi kaapilta mm. ovien avautumissuunnat, vetimien toimivat paikat jne., jotta lopputulos olisi mahdollisimman toimiva. Hyvä niin, sillä monia juttuja olisi jäänyt  itseltämme varmasti huomaamatta ja vasta käytäntö opettanut, että olisipa tämäkin ovi pitänyt asennuttaa avautumaan toisin päin... Asentajan kokemukseen kannatti luottaa. :)

Ja nyt näihin välitilan laattoihin.
Eli, keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilan laattana meillä on Touch White (10x30 cm) ja saumavärinä Marmorinvalkoinen 03. Tämä Touch White on mielestämme ehkä aavistuksen tummempi / harmaampi (kuvassa taittaa taas aavistuksen ruskeaan)  kuin pesuhuoneessa oleva samanniminen isompi laatta. 

WC:n välitilaan ei montaa laattaa mennyt. Laataksi tänne valitsimme Touch Silverin (10x30 cm) ja saumavärinä Harmaa 07.








Jäi sitten tasot pyyhkäisemättä ennen kuvaa. No, siinähän ne raksarojut säilyy. ;)











Eilen valmistuivat myös tulevan kotimme portaat. Melkoista luksusta hiekkarinteessä ruopimisen jälkeen. Kaiteissa huomioitiin myös poikiemme kulkeminen. Jokaiselle pituusmitalle löytyy sopiva kaidekorkeus josta pitää kiinni ... jos vain malttaa ... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti