torstai 10. huhtikuuta 2014

Kevät keikkuen tulevi ja ensimmäiset nuotiomakkarat !

Tällä hetkellä elämä pyörii aika pitkälti rakennusprojektin ympärillä ja tahti tuntuu kiihtyvän nyt kun tontilla alkaa tapahtumaan kongreettisesti kaikenlaista. 
Pienikin irtiotto hetkeksi projektin tiimoilta antaa huimasti lisää virtaa ja kirkastaa ajatuksia. Mikäpä mukavampaa vaihtelua arjen askareisiin kun lähteä viettämään leppoisaa aurinkoista lauantaipäivää nuotion äärelle hyvän ystäväperheen kanssa. 
Niimpä laitettiin porukalla "erävaihde päälle" ja saapasta toisen eteen.

Tämän vuoden ensimmäiset nuotiomakkarat tekivät kauppansa kaikille. Mini Hoo ei halunnut jäädä makkaransyönnissä toiseksi isoveljelleen vaan antaumuksella nautiskeli kokonaisen makkaranpötkön kaikkien yllätykseksi. 
Alkupaloiksi Mini Hoo oli valinnut löytämiään vanhoja hiilenpaloja ... 
Täytyy myöntää, että kaveri oli kyllä erähenkisimmän näköinen koko porukasta mustine naamoineen. 

Jälkkäriksi oli iso pussillinen vaahtokarkkeja  nuotiolla kärvennettäväksi. Hyvin maistuivat nekin niin aikuisille kuin lapsillekin. Etenkin Herra Hoo Jr. kunnostautui tässä, eikä edes valitellut kotiinpäin tallatessa makeanähkyä kuten me vanhemmat tehtiin. Eipä siinä ollut muu kuin tyytyminen kohtaloonsa. Todettiin vain ettei sitä näköjään tässä(kään) iässä vielä tajua sanonnan: "ei makeaa mahan täydeltä" todenperäisyyttä. ;)


Upeat oranssin sävyt !

Kyllä mieli lepää ja rauhoittuu nuotion ääressä kahvikupponen kädessä istuskellessa ja tulenloimua tuijotellessa, mistä lie johtuu moinen ? 


Tämän vuoden ihka ensimmäiset 
nuotiomakkarat hiilloksella ...
Ja jälkkäriksi makeaa mahan
täydeltä .... todellakin !


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti