maanantai 16. kesäkuuta 2014

Talon sisä- ja ulkotäytöt

Kaivinkoneella riitti menneellä viikolla töitä niin autotallin kuin talonkin täyttöjen kanssa. Helteestä huolimatta lapiot viuhuivat tiuhaan tahtiin eikä tärytinkään ehtinyt montaa taukoa viettää. Monen vesipullon, hikipisaran ja punoittavan ihon / aurinkovirheen saattelemana saimme työsarkamme päätökseen ja talo voitiin luovuttaa luottavaisin mielin Sievitalon ammattilaisten hellään huomaan.


Liittymäputkea joka lähtöön ...

Vesi- ja viemäriputkivaraus vedettiin myös autotallille, varmuuden vuoksi tulevaisuutta ajatellen. Sähkökeskus tullaan sijoittamaan autotallirakennuksen takaseinään (aikanaan kun saadaan seinäelementit paikoilleen). 

Sähkösuunnitelmaa muokatessamme halusimme myös, että autotallin sekä talomme ulkovalaistuksia pystytään ohjaamaan molemmista rakennuksista, aina tarpeen mukaan. 




Sisätäyttö alkanut mukavassa myötätuulessa.




Radonputkea vallattomana ennen asennusta ...


... ja asennuksen jälkeen.

Radonputken asentamisen jälkeen putken päälle laiteltiin rakennusmestarimme suosituksesta kerros karkeampaa soraa ennen hiekkaa.


"Lätkä" paussilla.


Talon pystytys voi alkaa. :)


Salaoja- ja sadevesiputkea.








Valmis !

Sievitalon työmaapäällikön suositus oli, että talon ulkopuolisten routaeristeiden asentaminen tehdään vasta kun rakennustelineitä ei talon ulkopuolella tarvita. Routaeristeet olisivat jääneet nimittäin niin lähelle maan pintaa, että niiden vaurioitumisriski rakennustelineiden painon alla olisi ollut turhan suuri. Maaurakoitsija lupasi hoitaa routaeristeiden peittelyt samalla kun palaa aikanaan tekemään maisemointityöt tontillamme päätökseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti